Notícies

El CT Urgell viu el Dia del Soci més solidari

El Dia del Soci 2013 del Club Tennis Urgell va comptar el passat diumenge dia 6 d’octubre amb més d’un miler de persones i acompanyants que van gaudir de les diferent activitats que van organitzar el club i SLAM durant tot el matí i fins a migdia. Així mateix, es va aconseguir un gran nombre de quilos d’aliments en el gran recapte solidari que van anar destinats a la Fundació Arrels Sant Ignasi de la capital del Segrià.

La jornada va començar amb la tradicional missa de campanya a càrrec del mossèn Sallán i va continuar amb un multitudinari esmorzar entre tots els assistents. L’esport i els jocs per a grans i petits ha agafat el protagonisme en el gruix de la jornada amb partits de pàdel i tennis, esport al gimnàs, activitats amb fusta i diferents propostes dirigides als més menuts de la casa.

Posteriorment es va passar a l’acte institucional, amb president del Club, Màxim Miranda i la seva junta directiva, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Txema Alonso, el president de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi Garcia, i el director de zona del Banc de Sabadell, Albert Barata.

Una vegada tots els convidats van conèixer les instal·lacions, van poder visitar l’espai fitness, una nova proposta per als socis del Club Tennis Urgell.

Una vegada finalitzats els parlaments institucionals, es va rendir homenatge a José Vela, Antonio Setó, José Luis Tiffon, Daniel Miravete, Mario Blàvia, Maria Carme Mias, Josep Maria Font, Enrique Santacana i Maria Teresa Ricart com a membres de l’entitat des de 1970.

També van estar presents als actes els ex presidents Joan Aurellano, Josep Àngel Comes i Marcos Forcada. Tot seguit, abans de l’aperitiu i el dinar final, es va realitzar a una cadena humana per tal de portar els aliments recollits fins a la furgoneta del club.

 

El CT Urgell viu el Dia del Soci més solidari

Share