El CT Urgell reuneix l’elit del tennis amb cadira de rodes

Amb el suport de les institucions, la Federació de Tennis i dels patrocinadors i col·laboradors, el Club Tennis Urgell va organitzar amb èxit el primer torneig internacional de tennis amb cadira de rodes. Es tractava d’un repte molt important, ja que és la primera vegada a Lleida que es fa un campionat internacional amb cadira de rodes, portant els millors espanyols i alguns dels millors jugadors europeus.

El barceloní i primer cap de sèrie Francesc Tur (1) va fer bons els pronòstics i va guanyar el títol després de derrotar a la final del quadre internacional el francès Thomas Vinatier (2) pel resultat de 6-1 i 6-2.

La final va respondre a les expectatives creades al llarg dels tres dies de competició, en els que es van poder veure grans partits seguits per un nombrós públic que va saber valorar i recompensar l’esforç que fan aquests esportistes discapacitats. Cal recordar que tant Francesc Tur com Thomas Vinatier estan classificats el 32è i 51è del rànquing internacional, respectivament.

També es va disputar la final del segon quadre, on el lleidatà Xavier Murillo no va poder superar l’aragonès Miguel Tena (6-4 i 6-4). També es van celebrar les finals de consolació, on Martín Varela (primer quadre) i Ángel González (segon quadre) van ser els campions.