Notícies

El CT Urgell gaudeix amb els hereus d’Albert Costa

Carlota Martínez i Nicolás Álvarez es van adjudicar l’edició 25 del Torneig de Setmana Santa-Trofeu Albert Costa que es va celebrar del 12 al 16 d’abril al Club Tennis Urgell.
Amb un ambient de gala per les nombroses persones que no es van perdre el millor tennis sots 13 d’Espanya, Martínez i Álvarez es van desfer dels seus rivals, Cristina Mayorova i Jaime Caldés, en dues ràpides finals.
Per la seva banda, el quadre masculí es va resoldre del costat del cap de sèrie número 1, Nicolás Álvarez, molt ferm durant tot el campionat i també en el partit clau.
El seu rival, Jaime Caldés va començar guanyant el partit amb un 2-0, encara que Álvarez es va refer ràpidament per vèncer 6-2 i 6-3.
Foto de família amb els vencedors i finalistes

Foto de família amb els vencedors i finalistes

Aquesta edició del Trofeu Albert Costa va tornar a caracteritzar-se pel gran nivell dels seus participants. Així mateix, el tennis lleidatà també va ser protagonista amb grans partits dels seus jugadors i amb una Ares Teixidó (Club Tennis Lleida) que ha arribat fins a les semifinals.
A l’entrega de trofeus hi van assistir els pares d’Albert Costa; el regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso; el representant Territorial de l’Esport a Lleida, Josep Solsona i el president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi García.
ARES TEIXIDÓ, LA MILLOR ARMA LLEIDATANA, VA ARRIBAR A LES SEMIFINALS. La jugadora del CT Lleida i del Centre de Tecnificació de la FCT a Lleida, va jugar el seu primer gran torneig un cop recuperada de la maluc i va ser protagonista. Amb tres victòries i més d’11 hores de gran tennis es va plantar a les semifinals on va caure davant la favorita i campiona Carlota Martínez. Els altres tennistes lleidatans van perdre en el partit del seu debut. Van ser Aran Teixidó, que va caure en un duel molt ajustat decidit al tercer set, Gerard Villanueva, Gerard Farré, Gerard Villanueva, Marc Anelo i Raúl Galiano.
Share