El CT Urgell, campió de Catalunya per equips masculins més 30

L’equip sènior masculí més 30 anys del Club Tennis Urgell va aconseguir la victòria al Campionat de Catalunya per equips de clubs, categoria Argent, derrotant a domicili a la final al CT Masnou per 1-4 aconseguint d’aquesta forma l’ascens a Or.

El conjunt lleidatà va superar amb relativa facilitat els barcelonins, que només van poder guanyar un dels individuals que es van jugar, la qual cosa va suposar que no fes falta disputar els dobles.

Per arribar a la gran final, el Club Tennis Urgell, sense ser cap de sèrie, va eliminar a vuitens de final el CT Segur, a quarts el quart cap de sèrie, els barcelonins del CT Laietà, i a les semifinals el CT Mataró per un contundent 5 a 0, que també va donar la sorpresa a quarts de final de la competició superant al CE Universitari, segon cap de sèrie.

Pel que fa als resultats de la eliminatòria, Joan Roma va encaixar la única derrota lleidatana al caure davant Bruno Ribot per 6-1 i 6-2. Per la seva banda les victòries les van aconseguir Sixto Riasol davant Oriol Ribot (6-3 i 6-3), Joan Segura davant Eduard Bocanegra (6-0 i 6-4), Iñaki Masip davant Miquel Laborde (6-1 i 6-2) i Raül Iñiguez que es va imposar a Manel Caballero per 6-3 i 6-1. A més a més dels cinc jugadors que van disputar la final, també va formar part de l’equip en Toño Rubio i en Toni Planas.

Aquest títol de campions de Catalunya permetrà el proper any hi hagi dos equips lleidatans a la màxima categoria sènior més 30 masculina, el CN Lleida i el CT Urgell.