Notícies

El CT Urgell acull amb èxit la primera jornada dels Circuits Minitennis i Juguem

El CT Urgell ha donat el proppassat diumenge 10/03/2013 al matí, el tret de sortida als Circuits Minitennis i Juguem, una sèrie de petites trobades d’iniciació a la competició que acullen diferents clubs lleidatans amb la col·laboració de la Representació Territorial a Lleida de la FCT.

Al voltant de 100 nens i nenes han gaudit d’una activitat que combina els jocs, entrenaments i partits d’es d’una vessant lúdica en pistes reduïdes i xarxes i pilotes adaptades. Els circuits es divideixen per edats: Minitennis per nens de 5 a 7 anys i el Juguem per a 8, 9 i 10 anys.

A la matinal tennística hi van ser presents, entre d’altres, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

La propera trobada del Minitennis serà el 23 de març a Mequinensa organitzada per el CT Baix Cinca. Després el circuit seguirà pel CN Lleida (27 d’abril), CT Lleida (18 de maig) i acabarà amb la Festa Final el 15 de juny al CE Mas Duran de Cervera.

Pel que fa al Juguem la pròxima parada del circuit serà al CT Balaguer (16 de març) i després vindran CN Lleida (28 d’abril), CT Lleida (18 de maig) i la Festa Final que tindrà lloc el 9 de juny al Sícoris Club.

El CT Urgell acull amb èxit la primera jornada dels Circuits Minitennis i Juguem

clicar per ampliar

Share