Notícies

El CT Urgell +35 puja a Or

CT Urgell ha aconseguir l’ascens a la categoria Or del Campionat de Catalunya de la categoria després de superar a la promoció el Set Ball per 4-3. Joan Roma va perdre amb David Barrios (2-6, 6-4 i 6-1); Sixto Riasol va caure davant Jaume Roselló per 2-6, 6-4 i 6-4; i Toño Rubio va perdre amb Ignacio Ezpeleta per 6-4 i 6-4. Per la seva banda, Antoni Planas va guanyar Carles Pallach per 7-5 i 6-3 i Iñaki Masip va vèncer Lluís Sánchez 6-0 i 6-0

La promoció i l’ascens es van segellar amb els dobles. J.Roma i I.Masip van derrotar D.Barrios i J.Roselló per 6-4 6-2 i S.Riasol i A.Planas van superar Ezpeleta i Sánchez per 6-3 i 6-2.

Al quadre d’Argent el CT Urgell havia superat Sant Andreu, Gorchs, el Masnou a les semifinals i va perdre a la gran final davant el RCT Barcelona, accedint a la promoció. El CT Urgell es trobarà a la categoria Or al CN Lleida i al CT Lleida que aquest any es van veure les cares als quarts de final amb victòria del CT Lleida per 4-1. El vencedor va perdre a les semifinals amb el CT Tarragona.

El CT Urgell +35 puja a Or

clicar per fer més gran

Share