Notícies

EL CT Torelló acull el millor Tennis Sub-16

Els millors jugadors sub-16 de tennis tenen una cita a Torelló (Osona, Barcelona). Del 2 al 10 de maig se celebra la XIII edició del torneig internacional sub-16 Joan Mir “in memoriam” organitzat pel Club Tennis Torelló.

Aquest any el campionat és de primera categoria, la màxima dins dels tornejos sub-16 de la European Tennis Federation, i es converteix en un dels dos únics tornejos de primera categoria a nivell nacional i en un dels setze a nivell europeu.

La fase prèvia del campionat es disputarà del 2 al 4 de maig i serà reservada a un màxim de 48 jugadors i 48 jugadores dels quals 8 de cada categoria es classificaran per jugar la fase final que es disputarà del 5 al 10 de maig amb 32 jugadors i jugadores per quadre. A més, i paral·lelament a la competició individual, es jugarà el quadre de dobles tant en categoria masculina com en femenina.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formular a través del portal web www.tenniseurope.org fins el dimarts 7 d’abril. Per inscriure’s els jugadors i jugadores han de disposar d’IPIN, un número internacional d’identificació de jugadors.

CT Torelló

EL CT Torelló acull el millor Tennis Sub-16

Share