Notícies

El CT Tàrrega torna a disputar el Català amb equips +40 i +60

El Club Tennis Tàrrega ha tornat a competir al Campionat de Catalunya per equips. Després de molts anys de no participar-hi, aquesta temporada ha pres part a les categories de +40 i +60. En aquesta última categoria, el CT Tàrrega ha estat l’únic conjunt lleidatà que ha participat en la competició i la seva intenció és seguir competint al Català les properes temporades.

En les dos categories, el rival que li ha tocat al CT Tàrrega ha estat el CT Barcelona Teià.

Al Campionat de Catalunya +40 el Teià anava de cap de sèrie número 1 de la categoria Argent, mentre que al +60 la ronda que es va disputar va ser els vuitens de final i en aquesta ocasió, el Teià partia com a quart cap de sèrie i va jugar davant els de la capital de l’Urgell com a local, vencent per 4-1 als lleidatans.

El CT Tàrrega torna a disputar el Català amb equips +40 i +60

clicar per fer més gran

Per part del CT Tàrrega, Joan Canudas va jugar de número 1 i en un partit molt disputat, va perdre l’últim set al tiebreak. Per la seva banda, Denis Badia també va perdre davant un tennista amb experiència en la competició.

De número tres targarí va actuar Jordi Argelich que es va enfrontar amb el president del Teià. Després de guanyar el primer set i perdre el segon, en el tercer semblava que Argelich tenia el punt guanyat, ja que va tenir parcials de 4-0 i 5-2, però al final, la falta d’experiència i el plus de motivació que va rebre el seu rival a través del suport de la grada, el va conduir a la derrota per 7-5 i 6-2.

Ja amb l’eliminatòria resolta va arribar l’hora dels dobles en el que els lleidatans van exhibir un gran nivell gràcies a les bones actuacions de Josep Gené, Sebastià Aiguadé, Joan Castro, Josep Maria Solé i Ramon Cleries.

El CT Tàrrega torna a disputar el Català amb equips +40 i +60

clicar per fer més gran

Share