Notícies

El CT Tarragona sots-campió de Catalunya per equips Infantils femenins.

L’equip infantil femení del Club Tennis Tarragona s’ha proclamat sotscampió de Catalunya en la categoria Or, la màxima, després de perdre diumenge davant del Laietà per 3-2 en una final molt disputada. Un resultat que li assegura la seva presència al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà properament.

El conjunt tarragoní d’entrada,va encarrilar la final gràcies a les victòries d’Andrea Gámez (6/1 i 6/4) i la Julia Aliseda (6/2 i 6/4), però les derrotes de Mariona Pérez (0/6 i 5/7) i Lucia Gor (1/6 i 2/6) contra les números 1 i 2 del conjunt barceloní i alhora dues de les millors jugadores nacionals, Denis Stoica i Marta de Pino, va tornar la igualtat a l’eliminatòria.

En el decisiu partit de dobles la parella Mariona Pérez-Júlia Aliseda van perdre contra Stoica-Pino per 3/6 i 3/6, havent-se de conformar amb un sotscampionat que de totes maneres ha estat molt celebrat al club tarragoní.

De la seva banda, l’equip infantil masculí va acabar la seva participació al campionat de Catalunya Or com a dotzè classificat en perdre amb el CT Mataró per 5 a 2. L’equip, que ja s’havia assegurat la permanència, va estar format per Eduard Palacios, Aleix Molas, Eduard López, Arnau Pallas i David Feliu.

IMAG0365

Share