El CT Lleida, protagonista al Xè Open Prat Llongueras

El més d’abril es va tancar amb la disputa de les finals del Xè Open Prat-Llongueras a les pistes del Club Tennis Lleida, que han reunit a més de 250 nois i noies durant dos meses de competició. Els jugadors del CT Lleida van ser protagonistes de les finals, ja que en deu de les tretze finals hi havia la seva presència i en set d’elles el campió va ser un tennista del club amfitrió.

Prat Llongueras

A la categoria aleví femení, la guanyadora va ser Gemma Lladanosa, que va superar Clàudia Borbón per 7/5 i 6/4. En aleví masculí 3, el guanyador fou Óscar Traid derrotant a Enric Sales a la final per 6/2 i 6/1. Albert Agreda va vèncer l’aleví masculí 2 guanyant a la final a Odei García per 6/1 i 6/1. Per últim, Adolfo Suárez es va proclamar campió quedant finalista Victor Sánchez (6/2 i 6/1).

Les germanes Teixidó, Ares i Aran, van jugar la final més igualada, la infantil, en un gran partit on va guanyar Ares Teixidó amb un resultat final de 6/4, 4/6 i 7/6. En categoria infantil masculí 3, Marc Galofré va guanyar a Albert Ágreda a la final per 6/2 i 6/3, i Natxo Fontova es va proclamar campió Infantil masculí 2 al superar el seu company de club Gonzalo Aznar per 6/2 i 6/0. Per últim, Alejandro Serret va ser el clar dominador en categoria Infantil masculí 1 guanyant el campionat només cedint 2 jocs en tota la competició. A la final, va guanyar a Amadeo Català per 6/0 i 6/2.