Notícies

El CT Lleida mostra la seva qualitat a l’Estatal Aleví

L’equip aleví femení del Club Tennis Lleida, format per Ares Teixidó, Aran Teixidó –les dues titulars–, Laura Manciñeiras, Anna Ruiz, Anna Trilla i capitanejat per Miquel Guiu, va exhibir un bon nivell al Campionat d’Espanya que es va celebrar l’última setmana d’agost al Club Cordillera de Murcia.

El CT Lleida és el segon any consecutiu que es classifica per a aquest campionat en categoria femenina i, tot i ser un equip molt jove, ja que encara són de primer any, va aconseguir donar una bona imatge. Malgrat ser un any més petites que les seves rivals, les germanes Teixidó van exhibir un gran tennis, van superar la primera ronda i van caure als vuitens de final en una eliminatòria d’infart.

A primera ronda el CT Lleida es va desfer del Real Saragossa Club Tennis per 2-0. El primer punt el va aconseguir Aran Teixidó per  un 6-3 i 6-1 contra Marta Falleto. Ares Teixidó va donar el punt decisiu de l’eliminatòria després de gairebé quatre hores de partit contra Claudia Valles amb un resultat final de       3-6, 6-2 i 7-5.

A vuitens de final es van trobar davant al Real Club Jolaseta de la federació basca. Tot i el desgast físic evident de les joves jugadores lleidatanes van plantar cara fins al final amb opcions clares per arribar al doble decisiu i lluitar així pel pas a quarts de final.

Ares Teixidó no va poder plantar cara a la potent jugadora del Club Jolaseta, Lucia de la Puerta, cedint per 6-0 i 6-1, acusant clarament el desgast del dia anterior. El segon punt de l’eliminatòria va enfrontar Aran Teixidó contra Mercedes Aristegui amb victòria d’aquesta última per un més que ajustat 7-6, 2-6 i 6/4 amb més de tres hores i mitja de partit.

Cal destacar que les joves jugadores del CT Lleida, que també formen part del Centre de Tecnificació de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, l’any vinent tindran l’oportunitat de tornar a lluitar per disputar aquest mateix campionat, en aquesta ocasió amb noies de la seva edat, i on lluitaran per aconseguir un bon resultat.

El CT Lleida mostra la seva qualitat a l’Estatal Aleví

clicar per fer gran

Share