Notícies

El CT Lleida fa història al Campionat d’Espanya infantil

L’equip infantil femení del Club Tennis Lleida va protagonitzar un excel·lent torneig al Campionat d’Espanya per equips-Trofeu Joan Compta, en què es va proclamar subcampió, el millor resultat obtingut mai per un equip lleidatà.

Les jugadores lleidatanes van signar una gran setmana de competició que va culminar amb la seva classificació per a la gran final, en què es van trobar amb el Real Club de Tennis Barcelona, que va arribar a aquest duel molt més fresc físicament degut a les dures eliminatòries que havia tingut el CT Lleida en les jornades anteriors. El resultat, malgrat tot, va ser de 2-1 per a les barcelonines.

zxzx

Les representants del club lleidatà van classificar-se per a la gran final després de derrotar el CT Barcino per 2-1. Aquest duel va començar amb el triomf d’Ares Teixidó per 6-0 i 6-3 davant Aina Plana. En el segon partit, Aran Teixidó va cedir per 4-6, 7-5 i 6-1, en un duel força dur i en el qual els problemes físics de la lleidatana al final del segon set van ser decisius. Al doble, l’Aran es va poder recuperar i, fent parella amb l’Ares, van imposar-se per 6-3, 4-6 i 10-6 en el super-tiebreak.

Ja a la final, l’eliminatòria va arrancar amb el partit entre Ares Teixidó i Cristina Mayorova. Tot i anar a remolc amb un 4-1 advers, l’Ares va ser capaç de capgirar el marcador amb un joc de lluita i molt més agressiu per anotar-se el 7-5. Una baixada d’intensitat a l’inici del segon set va fer que Mayorova s’escapés de nou amb un 1-5. La reacció de la lleidatana va arribar, però en aquest cas no va ser a temps d’evitar el 4-6. Al tercer set una bona arrancada, tot i el problemes físics que arrastrava la jugadora lleidatana, va ser suficient per anar imposant el seu domini i fer-se amb el partit per 6-2.

Les següents jugadores en entrar a la pista van ser Aran Teixidó i Marta Custic. Aquesta va començar el partit amb una gran intensitat i, sense cometre errors, es va endur el parcial per 6-1.

En el segon set, Aran va ser capaç de canviar la tendència del partit jugant molt mes sòlida i agressiva, fent que Custic comencés a perdre part de la confiança del primer set fins al 3-6 favorable a l’Aran. El tercer set va començar amb la mateixa línia, i la lleidatana se’n va anar fins al 2-4, però els problemes físics degut a l’esforç de la setmana i a la tensió acumulada li van passar factura i va cedir per 6-4.

El dobles definitiu decidiria el campió d’Espanya. En aquest, la part física de les jugadores podia marcar la diferència, i així va ser. Les jugadores del RCT Barcelona, més fresques, es van imposar en el primer set amb molta mes solidesa per 6-0. Les germanes Teixidó van treure l’orgull per tal de no renunciar al triomf, però els petits detalls van decantar un gran segon set en favor de les barcelonines.

 

Share