Notícies

El CT Lleida, a les portes dels quarts de final al Nacional aleví

El Club Tennis Lleida va participar recentment amb èxit al Campionat d’Espanya per equips alevins on es van reunir els 28 millors conjunts de l’Estat. El CT Lleida hi va ser present amb un equip masculí i un altre femení i, en els dos casos, va quedar a les portes dels quarts de final, molt aprop d’acabar entre els vuit millors d’Espanya. Els nois van començar amb una victòria contundent després de superar per un clar 4-0 el conjunt madrileny de l’Alboran, el tercer millor equip de Madrid. Álvaro Barranco va guanyar Bilbao per 6-0 i 6-1; Alejandro Serret a Ignacio Garcia per 7-6 i 6-0; Albert Sentis a Gómez per 6-2 i 6-2 i Carlos Ruiz a Cedenilla per 6-0 i 6-1.

A la ronda de vuitens de final, el CT Lleida va perdre per 4-0 davant el RGD Covadonga d’Asturies, setè cap de sèrie de la competició. Tot i el contundent marcador final, l’eliminatòria va durar més de quatre hores i en dos dels partits els tennistes lleidatans van tenir la victòria a tocar. Barranco va perdre davant Pelayo Antuña per 7-6 i 6-4; Serret davant Gonzalo Moyano per 6-7, 6-2 i 6-4; Carlos Ruiz va caure davant Juan Barahona per 6-3 i 6-2 i Víctor Baraldés davant Javier Fernández per 6-3 i 6-2.

Per la seva banda, l’equip femení format per les germanes Teixidó –Maria, Aran i Ares– va superar a la primera ronda el Club Tenis Castellón per un resultat de 2-1, en una maratoniana eliminatòria que va acabar a dos quarts de dotze de la nit i amb un partit de dobles on Maria i Ares Teixidó s’imposaren per 6-3 i 6-4.

Aquesta victòria les va classificar per a la ronda de vuitens de final on es van medir al Club Tenispain de Madrid, setè cap de sèrie, davant el que van tornar a exhibir un gran joc. Malgrat tot, en aquest cas, el triomf al partit de dobles va caure del costat madrileny i va deixar les lleidatanes a les portes dels quarts de final, tot un èxit i més tenint en compte que l’Ares i l’Aran són encara jugadores de categoria benjamí.

A l’última ronda la Maria Teixidó va perdre davant Esther Guemes per 6-1 i 6-2; Aran Teixidó va derrotar Eva Ortega per 6-1, 0-6 i 6-3 i al doble Aran i Ares van caure davant Guemes i Comino per 6-3 i 6-3.

Share