Notícies

El CT Lleida, a les portes del títol al Català Aleví de dobles mixtes

L’equip aleví mixta del CT Lleida es va quedar a les portes de guanyar el Campionat Generalitat per equips alevins – Dobles Mixtes en perdre la final contra el CT La Salut per un ajustat 3-2.

L’eliminatòria va començar amb la victòria de Maria i Ares Teixidó per  6-1 i 6-2 i el  segon punt va caure del costat rival per derrota d’Álvaro Barranco i Ramon Vilaltella per 6-0 i 6-2. Amb 1-1, al tercer partit s’enfrontaven els lleidatans Albert Sentis i Victor Baraldés contra Pujada i Romero. El partit va començar del costat de La Salut guanyant el primer set per 6-2. Al segon, els jugadors del CT Lleida van ser capaços de capgirar el partit i es van endur el segon set per 7-6 i el supertie-break 10-5.

L’eliminatòria es va tornar a igualar després que Motas i Burjats superessin Aran Teixidó i Laura Manciñeiras per 6-1 i 6-3.

El punt decisiu quedava a les mans de Carlos Ruiz i Alejandro Serret que jugaven contra Martínez i Duarte. El primer set va caure del costat dels jugadors de La Salut per 6-1. Al segon, Ruiz i Serret van ser capaços de jugar amb més paciència i molta més confiança que els va portar a dominar per 5-3 i 0-30, però en alguns casos la mala sort i en altres els nervis els van conduir al 7-5 final de La Salut. Tot i la derrota a la final, l’equip va tornar a demostrar una vegada més estar entre els millors equips de Catalunya, ja que es van desfer de clubs com: el CT Sabadell, RCT Barcelona 1899 i el Sant Cugat.

Per la seva banda, el CT Urgell va superar en primera ronda al AH Terrassa per 5-0 i a la segona va caure per 3-2 davant el Mataró.

Per últim, el CN Lleida va caure a la primera ronda contra el Sabadell per 3-2.

El CT Lleida, a les portes del títol al Català Aleví de dobles mixtes

Clic per fer més gran

Share