Notícies

El CT Juneda entrega els trofeus del Torneig Social i les 12 Hores

El Club Tennis Juneda va celebrar el passat dia 18 de desembre un esmorzar popular amb el qual va tancar l’any esportiu amb la festa de lliurament de trofeus del Campionat Social de l’Estiu i del Torneig de les 12 Hores. A més, l’activitat també va servir per recollir fons per a la Marató de TV3.

Pel que fa al Social, a la categoria d’individual masculí, Francesc Reig va obtenir el títol i la segona posició va ser per a Francesc Pons, mentre que als dobles masculins la victòria va ser per a la parella formada per Carles Beà i Francesc Pons, seguida per la integrada per Francesc Reig i Àlex Moro. Als dobles mixtos el triomf va ser per a Teresa Culleré i Josep Masbernat i segons van acabar Salomé Puig i Roger Ramis.

A la categoria femenina, Salomé Puig va ser la campiona del quadre d’individuals, seguida de Pilar Palau, i en els dobles Anna Pont i Agnès Torrent es van emportar el títol. Pilar Palau i Cristina Pont van acabar en la segona posició.

D’altra banda, el quadre d’honor de les 12 Hores va tenir com a guanyadors del dobles masculins a Marc Mònico i Antònio Graus, mentre que  Francesc Reig i Àlex Moro van ser els sotscampions.

Als dobles mixtos, la parella de Castelldans, Salomé Puig i Roger Ramis van aconseguir la victòria final, i Marta Masbernat i Josep Masbernat van ser segons.

Share