Notícies

El CT de La Salut ret un càlid homenatge a “Beto” Martín

El passat dissabte, el CT de La Salut va retre un emocionant homenatge a un dels grans tennistes espanyol que han defensat els seus colors: “Beto” Martín.

El tennista català, que va dir adéu a la seva carrera professional fa poc més d’un any, va estar rodejat d’amics i companys del món del tennis i de les futures figures del nostre esport.

La matinal va començar amb una exhibició tennística entre representant de tres generacions. Les parelles JairoVelasco/Manuel Orantes i Alex Corretja/Beto Martín es van enfrontar a dues parelles infantils formades per Edu Güell/ Jan Pallarés i Pol Amorós/Joan Guitart.

La resposta dels “aprenents” va ser tant contundent que els “mestres” va quedar convençuts que el tennis català te el futur assegurat.

Un aperitiu per a tots els presents i un dinar de germanor en el que es van projectar imatges dels millors moments de la carrera professional de Beto Martin van cloure una emotiva jornada en la que varen estar presents representants de les institucions com ara Santiago Siquier, Delegat Territorial de la Secretaria  General de l’Esport, la Sra. Maite Fandos,

Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, el Senador Josep Maldonado i el President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols.

També van ser presents, entre d’altres,  els presidents dels clubs que Beto va defensar en el decurs de la seva carrera, Josep Mª Garcia Maranges, del CE Hispano Francés, Angel Toyos, President del CT de La Salut i Beto Agustí, President del RCT Barcelona-1899.

Tampoc van faltar tennistes com ara Andreu Gimeno, Ambaixador del Tennis Català, Manel Orantes, Jairo Velasco, Emilio Sánchez Vicario, Jordi Arrese, Joan Aguilera i Oscar Hérnandez.

Com sempre, Beto Martin, rodejat de la seva família, va mostrar la seva gran humanitat amb unes paraules sinceres i carregades d’humilitat que van rebre els aplaudiments de la concurrència.

En definitiva, una festa amb molta carrega sentimental i en la que tothom va concloure en donar la raó a les paraules de Francesc Orriols, de que Beto Martin es el mirall on volem que es mirin les nostres joves promeses:

Amor al tennis, capacitat de sacrifici, voluntat de millora i comportament absolutament esportiu.

Gracies “Beto”, per ser com ets.

Homentage del CT de La Salut a Beto Martín.

Share