El CT de La Salut i el RCT Barcelona 1899 Campions d’Espanya Infantil “Joan Compta”

El CT de La Salut ha estat escenari, un any més, de la 41ª edició del Trofeu Joan Compta i de la 8a edició del Campionat d’Espanya de tennis per equips infantils femenins i masculins que ha coronat, aquest dissabte, com a Campió en categoria masculina a l’equip local del CT de La Salut i en categoria femenina al RCT Barcelona 1899.

En la categoria masculina, El CT de La Salut va superar a la final al CT Valencia, campió de les dos últimes edicions i primer favorit, per 4-0. L’equip capitanejat per Paco Martínez l’integraven Eduard Güell, David Català, Jan Pallarés, Pol Amorós, Marc Roura, Oriol Luis, Aaron Lara, Raul Tena i Joan Guitart.

El CT de La Salut al llarg de la seva història del Trofeu Joan Compta ha aconseguit tres títols; en l’edició de 1988, disputada per equips mixtos, en la de 1987 i en la segona edició de 1973.

Les semifinals van enfrontar al CT de La Salut amb el CT Canet amb un resultat de 4-0, i al CT València amb el Club Esportiu Laietà amb un resultat de 3-2.

Pel que fa a la categoria femenina, el RCT Barcelona 1899 superava en la seva respectiva final a la UE Tenispain de Madrid per 2-1. L’equip, capitanejat per David Serrano l’integraven Julia Payola, Campiona d’España Infantil, Marina Bassols, Guiomart Maristany, Eva Miralles, Cris Rodríguez i Ari López.

L’equip femení del RCT Barcelona 1899 va superar a les semifinals al CE Laietà, segon favorit, per 2-0 i la UE Tenispain va impedir la presència a la final del CT de La Salut amb un resultat de 2-1.