Notícies

El CT de La Salut campió del Trofeu Generalitat per equips alevins de dobles mixtes 2011

El CT de La Salut va fer honor a la seva condició de primer favorit i es va proclamar campió del Trofeu Generalitat per equips alevins de dobles mixtes 2011 en derrotar a la final disputada a les seves pistes al CT Lleida, segon cap de sèrie, per 3 a 2.

Per arribar a la final, el CT de La Salut va derrotar en segona ronda al CT Manresa per 5 a 0, a quarts de final es va desfer del RC de Polo per idèntic marcador mentre que a semifinals va superar per 4 a 1 al tercer favorit, el CT Barcino.

Per la seva part, el CT Lleida va debutar derrotant per 3 a 2 al CT Sabadell, a quarts de final va superar el RCT Barcelona-1899, també per 3 a 2 mentre que a les semifinals va guanyar al CN Sant Cugat, quart favorit, per 4 a 1.

Aquests van ser els resultat de la final:

VICTÒRIES DEL CT DE LA SALUT

Marc Roura/ Oriol Luis a Alvaro Barranco/ Ramon Vilatella per 6/0 i 6/2

Alex Martínez/Nilo Duarte a Alejandro Serret/Carlos Ruiz per 6/1 i 7/5

Alba Motas/Carla Burjats a Aran Teixidó/Laura Manciñeiras per 6/1 i 6/3

VICTÒRIES DEL CT LLEIDA

Albert Sentís/Victòr Baraldes a Pau Pujadas/Roger Romero per 2/6, 6/7 i

Maria Teixidó/Ares Teixidó a Mar Burjats/Yasmin Lara per 6/1 i 6/2

A l’equip campió també hi figuraven: David Ayguavives, Ramon Sánchez, Arnau Brosa, Aleix Martínez, Eric Esclusa, Adrià Gual, Guim Quintana, Sergi Cespedes, Lluc Pérez, Roger Loppager, Ramon Roca i Josep Raimon Franco, en categoria masculina, i Silvia Guitart, Carlota Grau, Marta Torres, Judit Canovas, Lourdes Gallego, Laura Sabaté i Paula Casals, en femenina. El capità de l’equip va ser Frederic Fuster i el sots-capità, Fracisco Martínez.

El CT de La Salut, campió del Trofeu Generalitat Aleví 2011.

Share