Notícies

El CT Barcino, subcampió d’Espanya per Equips Masculins

El CT Barcino, quart cap de sèrie, va caure a la final del Campionat d’Espanya Masculi per Equips Categoria A 2011 que es va disputar al CT Tarragona, en perdre per 5 a 4 amb el CT Chamartin de Madrid, segon favorit de la competició.

El CT Barcino, subcampió d’Espanya per Equips MasculinsPer arribar a la final, el CT Barcino va eliminar a quarts de final al CT de La Salut per 5 a 1 i a les semifinals al màxim favorit, el RCT Barcelona-1899, pel mateix marcador de 5 victòries a 1.

Per la seva banda, el CT Chamartín va superar a quarts de final al RC de Polo per 5 a 4 i a les semifinals al CT Valencia, tercer favorit, també per 5 a 4.

Aquests van ser els resultats de la final:

VICTORIES DEL CT CHAMARTÍN

Guillermo García a Guillermo Olaso per 5/7, 6/3 i 6/2

Javier Martí a Roberto Carballés per 6/3 i 6/3

Fernando Verdasco a Pere Riba per 6/4 i 6/4

“Quino” Muñoz a Jordi Samper per 4/6, 6/3 i 6/2

Alcaide/Martí a Carballés/Gutierrez  6/3 i 6/2

VICTORIES DEL CT BARCINO

 

Sergio Gutierrez a Guillermo Alcaide per 0/6, 6/1 i 6/0

Pedro Sousa a Daniel Muñoz per 4/6, 6/1 i 6/4

Amb la final ja decidida, els dos darrers punts de l’eliminatòria van arribar per l’abandonament de les dues parelles del CT Chamartín.

Aquesta és la segona victòria de l’equip madrileny en aquesta categoria.

D’altra banda, en l’eliminatòria per evitar la pèrdua de categoria, el CT Tarragona es va imposar al CT de La Salut, per 5 a 4. D’aquesta forma, l’equip barceloní perd directament la categoria mentre que els tarragonins hauran de jugar la promoció amb el subcampió de la categoria B, el CT Valladolid-2006.

CT Barcino, subcampió d'Espamya per Equips Masculins Absoluts.

Share