Notícies

El CT Barcino subcampió d'Espanya per equips absoluts

El CT Chamartín s’ha proclamat campió d’Espanya absolut després de vèncer a la final al CT Barcino per 5-4 en una vibrant eliminatòria que es va decidir amb els dos últims partits de dobles per súper tie – break.

En el primer torn del matí havien guanyat pel Chamartín Daniel Muñoz de la Nava a Jordi Samper ( 7-5 i 6-2) i Guillermo Alcaide a Eduard Esteve ( 3-6, 6-2 i 6-2) mentre que Roberto Carballés del Barcino es va imposar a Carlos Muñoz Herrera per 6-3 i 7-5.

A la segona tanda de partits el Barcino anivellava la final al vèncer Guillermo Olaso a Joaquín Muñoz (6-3, 5-7 i 7-6) i Marcos Giraldi a Sergio Gutiérrez (3-6, 6-2 i 6-2), mentre que Guillermo García-López vencia en el duel de números 1 a Steven Díaz (6-0 i 6-4) .

Va quedar tot per als dobles, i el Barcino va començar molt fort vencent Jaume Munar i Guillem Olaso a Sergio Gutiérrez i Daniel Monedero per 7-5 i 6-2. Els dos últims partits, jugats simultàniament en les dues pistes centrals del Club de Tennis Sabadell, es van decidir per súper tie break. La parella Guillermo García i Carlos Gómez va vèncer a Steven Díaz i Marc Giraldi per 7-5 , 4-6 i 10-2 mentre que Guillem Alcaide i Daniel Muñoz de la Nava van doblegar Eduard Esteve i Jordi Samper per 6-7 , 6 – 2 i 12-10 .

En les eliminatòries de descens el CT Sabadell, es va desfer amb facilitat del Club Espanyol de Tenis per 6-0. Els catalans jugaran la promoció mentre que l’equip valencià disputarà l’any vinent la categoria B.

El CT Barcino subcampió d'Espanya per equips absoluts

Share