Notícies

El CT Barcino es proclama campió de Catalunya Aleví per equips OR

Aquest cap de setmana s’han disputat les finals del Campionat de Catalunya Aleví OR, trofeo Manolo Orantes, on el CT Barcino s’ha imposat tant en la final masculina OR com en la femenina OR.

En el quadre masculí OR, els joves jugadors del CT Barcino es varen enfrontar als joves jugadors del RCT Barcelona, fent gaudir a tot el públic assistent d’una eliminatòria d’allò més emocionant, i que es va decidir en els dobles decisius en favor del Barcino que finalment va guanyar 4 a 3.

Pel que fa al quadre femení OR, el transcurs de la final va ésser completament diferent, doncs les jugadores del CT Barcino varen aconseguir guanyar els 4 individuals , sense fer falta que es disputés el doble decisiu.

Pel que fa a la categoria ARGENT, destacar que el en el quadre masculí, el CT de la Salut s’ha imposat en claredat en totes les eliminatòries, mentre que en el quadre femení ARGENT el CN Olot i el CT Vic, disputaran la final aquest proper cap de setmana després de desfer-se en les semifinals, del CP Puigcerdà i del Cercle respectivament.

En la categoria aleví  masculí B i C el Club Tennis Barcino va guanyar a la final al Club Tennis Laietà per 5 a 0. Cal destacar la superioritat del Club Tennis Barcino durant tot el campionat ja que no ha guanyat totes les eliminatòries per 5 a 0. En el quadre femení B i C el Club Tennis Barcino va guanyar a la final al Club Tennis Laietà per un igualat 3 a 2.

Share