Notícies

El CT Barcino, campió de Catalunya per Equips Sènior +50

El CT Barcino es va convertir el passat diumenge en el nou campió del Campionat de Catalunya per Equips Sènior +50. L’equip capitanejat per Jorge Sahis va superar en la final al RCT Barcelona-1899 (cap de sèrie número 4) per un ajustat 3 a 2.

El conjunt del RCT Barcelona partia com a favorit del duel després de superar amb claredat totes les eliminatòries prèvies, mentre que l’equip del CT Barcino havia accedit a la final imposant-se per la mínima en tots els seus encreuaments. En l’enfrontament decisiu però, i  amb el factor pista a favor, els jugadors del CT Barcino aconseguirien superar al seu rival en el partit de desempat i emportar-se el títol.

En la competició d’Argent, la victòria seria pel CE Valldoreix A que en la final superaria al CE Mas-Ram A per un contundent 3 a 0. Els dos equips arribaven a la cita després d’haver deixat pel cami els 4 principals candidats al títol (CT Vall Parc, CE Hispano Frances, CT Barcelona-Teià i CT Lleida). En el duel decisiu però el conjunt del CE Valldoreix aprofitaria el factor de jugar a casa i no donaria opcions al seu rival per endur-se el trofeu.

Eduard Bosch
Premsa FCT

El CT Barcino, campió de Catalunya per Equips Sènior +50

 

Share