El CT Barcino campió de Catalunya per equips cadet “A” categoria Or, Trofeu J. Ventura “In Memoriam”

Les pistes del CT de la Salut van ser l’escenari de la final masculina que enfrontà al CT Barcino, cap de sèrie 2, amb el CT de la Salut, que partia com a favorit,  proclamant a aquest primer campió amb un contundent 4 1.

El campió, el CT Barcino, va enfrontar-se en semifinals al CE Laietà, cap de sèrie 4, superant-lo per 4 1 mentre que el CT de la Salut va guanyar en la seva respectiva semifinal al RCTB-1899 per 5 2.

Les finals de la categoria femenina s’han disputat també aquest cap de setmana en les pistes del CE Laieta coronant com a campiones a l’equip del CT Barcino, cap de sèrie 4, davant el CE Laietà, cap de sèrie 3, amb un resultat de 3 1.

L’equip del CT Barcino es va disputar les semifinals amb el CT de la Salut, cap de sèrie 2, aconseguint una contundent victòria amb un 4 0. Per la seva part, el CE Laietà va lluitar per fer-se un lloc a la final amb el CT Tarragona, aconseguint la victòria amb un resultat de 3 2

Gràcies per la participació de tots els equips que han fet possible aquest Campionat de Catalunya per equips cadet “A” categoria Or 2014, masculí i femení.

Els jugadors són, d’esquerra a dreta:  N. Sánchez-Izquierdo, A. Roca, C.Divar, F. Rull, D. Del Val, P. Martin, I.de Rueda i el capità A. Aranega.

Les jugadores són d’esquerra a dreta: Irene López, Paula Arias, Laura Cabrera, Marc García(capità), Andrea Ribalta, Eva Guerrero, Mireia Turro, Meritxell Perera i Eduardo López.