Notícies

El CT Barcino, campió de Catalunya Absolut per Equips Masculí i Femení

El club barceloní aconsegueix el doblet després de superar al Cercle Sabadellès 1856 ‘A’ en la final masculina (5-0), i al RCT Barcelona-1899 ‘A’ en la femenina (3-2).

El CT Barcino és el nou campió del Campionat de Catalunya Absolut per Equips. El club barceloní va aconseguir, el passat cap de setmana a les instal·lacions del CT Sabadell, endur-se el títol tant en la categoria masculina com en la femenina.

En el torneig masculí, l’equip del CT Barcino aixecava el trofeu després de derrotar en la final al Cercle Sabadellès 1856 ‘A’ amb autoritat (5-0). El conjunt barcelonès partia com un dels grans favorits a endur-se la copa i els resultats així ho van confirmar. I és que els homes capitanejats per Germán Puentes, només cedirien un partit en tot el campionat –en les semifinals enfront el RCT Barcelona-1899 (4-1)–.

En el quadre femení, les noies del CT Barcino s’emportaven el títol després d’una intensa i emocionant final enfront el RCT Barcelona-1899 ‘A’. El duel s’acabaria inclinant cap al costat de l’equip capitanejat per Albert Portas en l’últim partit de dobles (3-2). Després que ambdós equips accedissin a l’eliminatòria decisiva amb relativa comoditat, l’enfrontament entre els dos màxims favorits no va decebre i, en aquesta ocasió, les noies del CT Barcino serien les que es mostrarien més encertades en els moments decisius, completant així el doblet pel club barceloní.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share