Notícies

El CT Barà acollirà el català absolut 18 anys després

El Campionat de Catalunya Absolut torna al Club Tennis Barà . 18 anys després d’acollir la competició per última vegada, les pistes de l’entitat de Roda acolliran de nou la màxima competició donant així el tret de sortida als actes del 50 Aniversari del club, fundat el 9 de juny de 1964.

El torneig, que es disputa en la modalitat masculina i femenina va arrencar dilluns 18 de novembre amb els primers partits de la fase prèvia. En el quadre individual 32 tennistes buscaran les quatre places que donen dret a estar a la fase final (de dijous a dissabte 23) amb quatre jugadors i jugadores classificats directament pel rànquing. Els caps de sèrie número u seran Laura Pous i Oriol Roca .

L’acte de presentació de l’esdeveniment va comptar amb la presència d’Eduard Osta,  director del campionat, el delegat del Govern, Quim Nin , el delegat de la Catalana de Tennis, Pere Lluís Bergadà, l’alcalde de Roda i el regidor d’esports, Pere Compte i Pere Virgili, la representant territorial d’esports a Tarragona, Gemma Solé, i el president del CT Barà, Carlos Becker .

La 106 ª edició del torneig, que coincidirà amb el 32 º trofeu Joan Margets i Ferrer ‘in memoriam’ (un dels cofundadors del CTBarà), permetrà reviure l’època daurada de l’entitat , que van voler recordar tant Becker com Compte, soci i exdirectiu, al fer al·lusió a les estrelles que van passar per les seves pistes quan van ser seu permanent del català entre els anys 1986 i 1995. Per allí van passar els germans Sánchez Vicario, Sergio Casal , Sergi Bruguera o Carles Costa, entre d’altres .

La voluntat del club i de la pròpia Federació, segons va apuntar Bergadà, és fer una bona organització per tal de que el campionat torni a disputar-se al Barà el 2014 i coincidir llavors sí amb el seu 50 aniversari.

El CT Barà acollirà el català absolut 18 anys després

Share