Notícies

El CT Balaguer, amb les millors alevines de Catalunya

El CT Balaguer va ser un dels protagonistes del Campionat de Catalunya femení per equips, ja que va aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Les representants del club de la capital de la Noguera van pujar a Or després de derrotar al CT Barcelona Teià i CT Reus. A les semifinals va perdre davant el Castellar i en el partit pel tercer i quart lloc –on s’hi jugava l’ascens– es va imposar al Sant Andreu.

El CT Balaguer estava integrat per Maria Bonet, Carla Sánchez, Gemma Lladonosa i Abril Gardenyes i l’any vinent serà un dels dos representants lleidatans a la màxima categoria, ja que el CT Lleida va aconseguir la permanència gràcies a la vuitena plaça, tot i la baixa d’Ares Teixidó.

L’equip va estar integrat per Aran Teixidó, Anna Trilla, Júlia Segura i Núria Pérez i es va imposar al Sánchez Casal per 3-1 i va ensopegar davant el Sant Cugat.

Per la seva banda, el Sícoris femení de categoria bronze va obtenir l’ascens a Argent després de vèncer per 3-1 davant el CN Lleida en el duel decisiu.

El CT Balaguer, amb les millors alevines de Catalunya

clicar per ampliar

Share