Notícies

El CT Balaguer acull el Futures

El CT Balaguer està sent aquesta setmana una de les capitals espanyoles del tennis amb motiu de la disputa Campionat Internacional Futures 2012 –Trofeu Ciutat de Balaguer, que viu la seva edició número 19.

La competició finalitza aquest diumenge amb la disputa de la final individual i per la capital de la Noguera hauran passat alguna de les millors promeses del tennis internacional, entre elles l’espanyol Roberto Carballés, número 350 de l’ATP.

Durant l’acte de presentació, la presidenta del club, Jacqueline Sánchez, va donar les gràcies a tota la gent i entitats que han col·laborat i han fet possible el torneig i va agrair el suport dels socis, als quals va animar a assistir a una competició que reparteix 10.000 dòlars en premis.

Per la seva part, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, Guifré Ricart, va valorar l’esforç que fa el club per mantenir un torneig d’aquest nivell, que, segons va assegurar, “situa Balaguer al mapa i suposa una gran ocasió per a la gent de Balaguer de poder veure en directe un espectacle esportiu molt atractiu”.

Per la seva banda, el Director Tècnic de l’Escola del CT Balaguer, Albert Bergadà, va destacar que és una excel·lent ocasió per veure tennistes joves i de gran talent i va recordar que per aquest Circuit hi han passat tennistes de la talla de Rafa Nadal o més recentment tennistes professionals com Marcel Granollers, Albert Ramírez o Pere Riba.

El CT Balaguer acull el Futures

Share