El CT Balaguer acull amb èxit el primer Campionat Twins-Borèe

Les instal·lacions del Club Tennis Balaguer van acollir amb èxit el cap de setmana del 26 i 27 de novembre la primera edició del Campionat Tennis Twins-Borèe.

La prova va reunir un total de 70 tennistes, la majoria del quals eren socis de l’entitat tot i que hi havia també representants del Mas Duran de Cervera.

clicar per fer més gran

El torneig es va celebrar en la modalitat de tie-break a 11 punts i va finalitzar amb les eliminatòries.

Pel que fa al quadre de consolació masculí el finalista va ser Àlex Domínguez i el campió va ser Jaume Molló, i al quadre de consolació femení, la finalista va ser Sílvia Bergé i la vencedora, Àngels Llena. D’altra banda, al quadre final masculí el títol va ser per Ramon Borràs i la segona plaça per James Rodríguez, mentre que el quadre final femení la finalista va ser Sunsi Comelles i la campiona va ser Núria Bergadà.

Després de la bona acceptació de la primera edició d’aquest campionat Tennis Twins-Borèe, l’objectiu del CT Balaguer és donar continuïtat al torneig per tal d’intentar consolidar-lo en el futur.

Al final del campionat es va realitzar el lliurament de premis al club Cocktail Borèe amb un pica-pica i una gran festa.