El CN Lleida va oferir una bona imatge a l’Estatal Infantil

El CT de La Salut ha estat escenari, un any més, de la 41a edició del Trofeu Joan Compta i de la 8a edició del Campionat d’Espanya de tennis per equips infantils femenins i masculins amb la presència del CN Lleida com a únic representant del tennis lleidatà.

El dimarts 21 d’agost, el CN Lleida va passar la primera eliminatòria guanyant per 3-2 al Club Global Tennis de la ciutat de Mallorca en una el·liminatòria força emocionant.

A la següent ronda no va poder aconseguir el triomf, i l’equip va caure amb el quart cap de sèrie de la competició, el Club Tennis Canet, per 4-0.

L’equip, capitanejat per  Jordi Mateo i format per Nèstor Gilibert (rànquing infantil espanyol 1.135),  Roger Lera (rànquing 1.149), Ivan Solans (rànquing 1.213), Aureli Cortada (rànquing 1.775) i Artur Hellín (rànquing 1.958), va ser el primer equip del CN Lleida que es va classificar per a un campionat d’aquest nivell.

El torneig va coronar com a campió en categoria masculina a l’equip local del CT de La Salut i en categoria femenina, al RCT Barcelona 1899.