Notícies

El CN Lleida, el cinquè millor equip Infantil Or de Catalunya

El CN Lleida va aconseguir la cinquena posició al Campionat de Catalunya per equips infantils masculins categoria Or – Trofeu JM Samaranch.

L’equip format per Giribet, Lera, Solans, Pascual, Hellin i Cortada va superar a la primera ronda el CT Tarragona per 5-2 i als quarts de final es vanhaver d’enfrontar contra el favorit i guanyador del Campionat, el CT La Salut perdent per 5-0 però amb més d’un partit força igualat.

En la lluita del lloc cinquè al vuitè van imposar-se al Sant Cugat per 4-1 al i Mataró 4-3.

En aquesta mateixa categoria el CT Urgell va acabar en la posició número 15 i va baixar a la categoria d’Argent.

Pel que fa al Bronze, el CT Balaguer va superar una roda (Mas Rams) i va caure davant el cap de sèrie número 1, el Toptenn, mentre que al Coure el Sícoris va finalitzar en quarta posició després de ser eliminat del quadre principal pel Montbui, número 1 i campió del torneig.  A la prova B i C, el CN Lleida B va arribar a les semifinals i el CN Lleida C i el CT Lleida van passar una ronda.

A la categoria femenina Or, el CN  lleida va acabar en la quinzena posició firmant el descens a Argent, categoria a la que seguiran el proper any el Sícoris i l’Urgell. A Bronze, el CT Balaguer va caure davant el CT Aro, número 1 i campió.

El CN Lleida, el cinquè millor equip Infantil Or de Catalunya

clicar per fer més gran

El CN Lleida, el cinquè millor equip Infantil Or de Catalunya

clicar per fer més gran

Share