Notícies

El CN Barcelona acull el Màsters de Tennis Platja 2012

El CN Barcelona ha estat escenari del Màsters de Tennis Platja 2012 que s’ha disputat el 28 d’Octubre i que ha conclòs coronant els campions de les diferents categories. Tot i el fred, el gran ambient i el caliu dels jugadors van fer possible que fos una gran jornada.

El cap de setmana del 27 i 28 d’Octubre es va disputar el Màster de Tennis Platja a les instal·lacions del CN Barcelona. Dissabte es va realitzar una Jornada de Promoció per tal d’apropar l’esport a tots els col·lectius i que tothom pogués gaudir d’aquest esport durant unes hores.

Dissabte a la nit es va realitzar un sopar de germanor al Museu de la Federació Catalana de Tennis on varem convidar a tots els jugadors, tècnics i directius vinculats al Tennis Platja, per celebrar la cloenda del circuit d’Estiu 2012.

Diumenge van prendre el protagonisme els jugadors que varen disputar el Màster del circuit de Tennis Platja en les categories de Femení, Masculí i Mixta. L’esdeveniment va iniciar-se a les 9 del matí amb els primers partits de la categoria mixta i va concloure a les 16:30 amb les finals i l’entrega de premis de les diferents categories.

Ana Salas i Alba Gamell, caps de sèrie 1, van derrotar a la final de la categoria femenina a Begoña de Toro i Tània González, caps de sèrie 4, per 6-3 i 6-4.

Alex Albors i Gerard Rodríguez, caps de sèrie 3, es van imposar en la categoria masculina en derrotar a la final a Alex Mompo i Daniel Aguilar, per 6-4 i 6-4.

En la categoria mixta Alba Gamell i Jordi Peinado, caps de sèrie 1, van derrotar a Gemma Egea i Eduard Infantes, per 9-8 (4) en el tie-break.

En la categoria mixta del Torneig Amateur Beto Tintoré i Borja Pujol van aconseguir la victòria i es van coronar campions del torneig  al vèncer a Cristina Hurtado i Joel Ramírez, per 7-6 al tie-break.

Share