El Club Tennis Tarragona, campió d’Espanya sénior +45 de la categoria C a Salamanca

El Club Tennis Tarragona s’ha proclamat campió d’Espanya sènior + 45 masculí en la categoria C després d’imposar-se a les pistes del CT Gran Slam de Salamanca al conjunt amfitrió per 2-5 en la gran final del torneig. A més del títol el conjunt tarragoní aconsegueix també l’ascens a la categoria B després d’aquesta victòria.

La final va ser d’allò més disputada i es va haver de decidir als partits de dobles, ja que un cop acabats els cinc encontres individuals el CT Tarragona dominava per un ajustat 2-3.  Feia falta una victòria més, però els jugadors tarragonins van voler assegurar el títol sense dubtes i els van guanyar tots dos, situant un marcador final de 2 a 5.

Els tennistes que van formar l’equip a Salamanca van ser Miquel Puigdevall, Eusebi Alcaine, Eduard Osta, Xavi Rodríguez, Carlos Docampo, Carles López Sanou, Carles Farré, Vicenç Caballé i com a càpita–jugador, Juan Echevarrieta.

Cal recordar que aquest equip del CT Tarragona ja es va proclamar aquesta mateixa temporada campió de Catalunya +45 en la categoria Or i per tant ha firmat el doblet.