Notícies

El Circuit Provincial 2013 de tennis es posa en marxa

Es disputaran 6 tornejos i el IV Màsters Wala coronarà els campions al mes de desembre al CN Lleida. El Prat Llongueras es jugarà aquest any al CT Lleida, club que també organitza el Tennis i Cultura. El CN Lleida i el Sícoris acolliran l’Open Esports Pifarré; el CT Urgell el Trofeu Aniversari i el CT Mollerussa, l’Open Pla d’Urgell.

El Circuit Provincial 2013 de tennis es posa en marxa

Clicar per veure el Circuit Provincial en PDF

El Circuit Provincial Lleida de tennis, que aquesta temporada compleix 73 anys, ja coneix les dates i els escenaris de les sis proves puntuables que tindrà al llarg de 2013.

Des de benjamins fins a veterans lluitaran durant dotze mesos per aconseguir els sis títols i, alhora, sumar punts i classificar-se per a la quarta edició del Màsters Provincial Wala.

L’activitat s’inicia el proper 2 de febrer amb el IX Open Esports Pifarré que es jugarà al CN Lleida i que finalitzarà el 21 d’abril amb totes les categories en joc.

Els següents tornejos en arrencar seran al Club Tennis Lleida. Es tracta del Tennis i Cultura benjamí (del 9 de febrer al 17 de març) i del IX Prat Llongueras que reuneix totes les categories i es farà del 16 de febrer al 28 d’abril.

Cal dir, que CN Lleida i el CT Lleida han fet un canvi de patrocinador i han variat nomenclatura dels seus tornejos. Després de vuit anys, el Prat Llongueras deixa el CN Lleida per passar al CT Lleida i els primers, en el seu lloc, organitzen el torneig sota el nom de IX Open Esports Pifarré, que s’estrena com a patrocinador.

El quart campionat serà el Trofeu Aniversari del CT Urgell amb totes les categories que es disputarà del 27 d’abril al 16 de juny.

El cinquè i sisè se celebraran del 21 de setembre al 3 de novembre i seran el IV Open Sícoris (benjamí, aleví, infantil i cadet) i l’Open Pla d’Urgell al Club Tennis Mollerussa (júnior, absolut i veterans).

Per tancar la temporada, el Màsters Wala es jugarà el 8, 14, 15, 21 i 22 de desembre al CN Lleida.

Descarrega el Circuit Provincial 2013

Share