Notícies

El Circuit Juvenil d’Estiu de la FCT posa punt i final a la temporada amb el Màster

La prova final celebrada a les instal·lacions del CDT Belulla tanca l’any amb una competició entre els vuit millors jugadors i jugadores de la competició en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

El Circuit Juvenil d’Estiu de la Federació Catalana de Tennis va posar, el passat dimarts 8 de desembre, el punt i final a la temporada amb la celebració del Màster. El torneig disputat a les instal·lacions del CDT Belulla va contar amb els vuit millors jugadors i jugadores de la competició en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

En el torneig benjamí, Carlos Giraldi (CT Badalona) s’enduia la victòria en el quadre masculí després de derrotar a Max De Vilar (CT Cabrils), en una ajustada final que es va haver de resoldre en el tie-break de desempat (0/6, 7/5, 7-5). En la competició femenina, la màxima favorita, Anna Ortiz (CT Tarragona), feia bons els pronòstics i s’emportava el títol superant en el duel decisiu a Marina Sáez (CT Cubelles), en dos sets (6/4, 6/1).

En la categoria aleví, el trofeu masculí anava a parar a mans d’Àlex Rull (CT Barcino), que guanyava el duel decisiu enfront Àlvar Sola (CT Cabrils), en dos ràpids sets (6/1, 6/2). En el quadre femení, el triomf era per Aina Chaparro (CT Cabrils), després que la seva rival en la final, Jordina Cegarra (CT Barcino), s’hagués de retirar abans de començar el segon set per lesió (6/0, ret).

En el campionat infantil, la victòria l’aconseguia Arnau Serna (CT Banyoles), després de vèncer a Oriol Fillat (CT Cabrils), en una igualada final que va necessitar del súper tie-break per decidir-se (4/6, 6/1, 10-8). D’altre banda, Ariadna Briones (CE Laietà), guanyava la competició femenina després de superar en el duel decisiu a Carlota Iruela (CNT Malgrat), per un doble 6/2.

Finalment, en el torneig cadet, el títol masculí anava a parar a les mans del màxim favorit, Àlex Castellanos (CT Reus Monterols), que derrotava en la final a Marc Monclús (CT Manresa), en dos sets (6/4, 6/2). En el quadre femení, Nadja Bay (CE Sánchez-Casal), aixecava el trofeu en vèncer a la principal candidata a endur-se la competició, Ana Giraldi (CT Barcino), en una igualada final que va necessitar del súper tie-break decisiu per definir-se (6/0, 4/6, 10-6).

Eduard Bosch
Premsa FCT

 

Share