Notícies

El circuit Internacional de Tennis Platja torna a Barcelona

El proper cap de setmana del 26, 27 i 28 de setembre, Barcelona torna a tenir una cita amb el millor tennis platja mundial.

Aquest any, en col·laboració amb We Beach Sports, la FCT organitza, dissabte 27 i diumenge 28, a la Platja del Bogatell de Barcelona, la sisena edició del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja, inclòs dintre del circuit internacional de la ITF i dotat amb un total de 2000€ en premis en metàl·lic. Aquest campionat, tot un clàssic pels jugadors internacionals, és el més veterà de tot l’estat i atrau als millors jugadors de l’àmbit internacional, provinents de països com Itàlia, França, Portugal, Alemanya o Grècia.

Com a novetat, divendres 26 es disputarà un prova internacional de grau 4 (sense premis en metàl·lic), també puntuable per la classificació internacional. A més, diumenge es jugarà la categoria amateur per a tots aquells que vulguin provar aquest esport que cada vegada va guanyant més i més adeptes. En definitiva, ens espera un cap de setmana ple de sol, platja i molt, molt Tennis Platja.

Si vols més informació, pots consultar la nostra pàgina de Facebook (www.facebook.com/tennis.platja) on hi trobareu un esdeveniment amb tota la informació que necessites sobre les diferents categories i modalitats que es jugaran, o a https://www.fctennis.cat/fct-campionats/competicions.

El circuit Internacional de Tennis Platja torna a Barcelona

Share