EL CIRCUIT HEAD PROMESES 2016 FINALITZA AMB EL MÀSTER

Els millors jugadors de tota la temporada van disputar aquest passat cap de setmana el MÀSTER del 3er CIRCUIT HEAD PROMESES a les instal·lacions del CLUB DE TENNIS TORREDEMBARRA.

A la prova van participar els 8 millors classificats de cada categoria del Circuit (Aleví, Infantil i Juvenil) que s’ha desenvolupat durant tot l’any 2016.

Aquesta nova edició del circuit ha estat un èxit, ja que ha superat en participació les dues anteriors i ha comptat amb una mitjana de més de 100 inscrits a cada prova. D’aquesta forma, el circuit es consolida en el calendari de competicions de la Província de Tarragona, oferint a tots els alumnes de les escoles de tennis del territori l’oportunitat de poder gaudir del tennis de competició i de superar-se cada dia.

Les Finals del Màster van comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona, el Sr. Lluís Yebra; el President del CT Torredembarra, el Sr. Delio Castillo; i el vice-president esportiu , el Sr. Joan Casas.

El torneig va estar organitzat per la Federació Catalana de Tennis a Tarragona conjuntament amb el CT Torredembarra, amb Fran Medina com a Director de torneig i Toni Fernandez com a Jutge àrbitre respectivament.

A continuació teniu el quadre d’honor del Màster i la Classificació Final del Circuit Head Promeses 2016.