El Circuit Absolut de la FCT tanca l’any amb la celebració del Màsters

Els vuit millors jugadors i jugadores del tennis català tanquen un excel·lent 2015 amb l’habitual competició de fi de curs. Jan Pallarès i Clàudia Hostes, campions en el torneig masculí i femení, respectivament.

La Copa Màsters va posar el passat cap de setmana a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron, el punt i final a una nova temporada del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis. En aquesta ja habitual competició, els vuit millors jugadors i jugadores del tennis català –que també han tingut una gran participació tennística en l’àmbit internacional–, van participar d’una nova edició del torneig com a cloenda d’un excel·lent 2015.

Enguany, en un torneig que una vegada més va demostrar el bon nivell del tennis català, la victòria en la categoria masculina va ser per Jan Pallarès Monreal (CT de la Salut), després de superar en el duel decisiu a Nikolas Sánchez-Izquierdo (CT Barcino) per un doble 6/3. En el quadre final femení, el triomf va ser per Clàudia Hoste Ferrer (CE Laietà), que derrotava a la màxima favorita, Meritxell Perera Ros (CT Barcino) en un emocionant enfrontament decidit en el tie-break del tercer set (2/6, 6/2, 7/6(5)).