Notícies

El Cercle Sabadellès es proclama Campió d’ Espanya Aleví per equips femení “Trofeo Tono Paez”

EL Club Cordillera de Murcia va acollir la 13ª edició del Campionat d’ Espanya Aleví per equips, on l’ equip femení del Cercle va aconseguir el títol després de derrotar a la final al UE Tenispain per 2-0.

La present edició del torneig ha estat conquistada per dos clubs que estrenen palmarès en aquesta competició, d’una banda el Cercle Sabadellès en categoria femenina, i CT El Cid de Burgos, en categoria masculina.

L’ equip femení del Cercle, capitanejat per l’ Oriol Vallès,  ha estat format per les jugadores Maria Pagès, Eva Fernández, Berta Girbau i Eli Folch. El Cercle va derrotar a l’amfitrió a quarts, el CT Cordillera, al Sport Club d’ Alacant a semifinals, i a la UE Tenispain a la final

D’altra banda, l’ equip masculí del RCT Barcelona es va proclamar campió en la modalitat de consolació, en derrotar en semifinals al CT Cartagena i a final al  CT Santurtzi.

La competició ha estat representada per un gran nombre de clubs catalans, on un total de 7  clubs, tant en categoria femenina com masculina, han participat en la competició, demostrant el seu gran nivell tennístic i potencial de futur.

Relació de  clubs catalans participants en aquest campionat d’ Espanya:

CT Barcino

CT Girona

RCT Barcelona

CT La Salut

CE Laietà

CT Natació Sant Cugat

Cercle Sabadellès


Share