El Cercle Sabadellès 1856 "A" revalida el títol de Campió de Catalunya de Tennis Platja

El Cercle Sabadellès 1856 “A” es proclama Campió de Catalunya  per equips per segona vegada consecutiva en derrotar a l’UDT Torredembarra “A” en una final ajustadíssima i molt igualada. L’equip vallesà es va dur el títol guanyant en primer lloc un mixte ajustadíssim en el tie break, i després el femení per un 9-7.

La disputa del 3r i 4t lloc també va ser igualada entre el CT L’Hospitalet “A” i el CT Turomar “A”. Finalment, el tercer lloc va ser per l’equip del Maresme, el Turomar, en aconseguir les victòries en el partit mixte i masculí.

El lliurament de premis va ser oficialitzat per Anna Masfarne, presidenta de la secció de Tennis Platja de la FCT i Lluis Muñoz, vicepresident Esportiu de la secció de Tennis del Cercle Sabadellès 1856.

Les semifinals i la final, que havien estat ajornades pel mal temps el passat 15 d’abril, es van organitzar el diumenge 6 de maig a les instal.lacions del Cercle Sabadellès 1856, club que disposa de dues pistes de tennis platja. Agrair, doncs, la col·laboració del Cercle Sabadellès 1856  per acollir el campionat i també a l’UDT Torredembarra pel seu suport logístic i involucració amb el tennis platja.