Notícies

El CD Terrassa Hockey col·laborarà amb la Marató de TV3

El proper diumenge 14 de desembre, el CD Terrassa Hockey, participarà activament amb la Marató de TV3, que enguany anirà dedicada a les malalties del cor, i per aquest motiu organitzarà juntament amb el Centre Excursionista de Terrassa, una gran jornada esportiva a les instal·lacions de Les Pedritxes, en la que el total de les inscripcions, aniran destinades integrament a la Marató de TV3.

És per això, que durant tot el dia (de les 9:30 a les 17h), es realitzaran tres activitats esportives simultànies, com són hockey, tennis i pàdel.

En quan a la competició de hockey, es realitzarà un campionat de hockey 6×6 per a totes les edats (3×3 per a Pre-Benjamins i Benjamins), amb partits de 20 minuts de durada, i un mínim de 5 partits per equip.

A l’apartat de tennis, es realitzarà un torneig de tennis de dobles, per a totes les edats, en el que es jugarà un mínim de 5 partits, en tandes de 25 minuts cadascú.

Per últim, es realitzarà un torneig de pàdel, amb tres categories diferents (6 grups de 4 equips), amb una durada de 25 minuts per partit.

Per altre banda, es duran a terme una cursa de muntanya i una caminada per la zona del club, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa.

El preu de la inscripció és de 5€ per persona. En cas d’apuntar-se a dues activitats, el preu serà de 9€, i en cas de realitzar les tres activitats esportives, el preu serà de 12,5€.

Durant el transcurs del dia, es duran a terme a Les Pedritxes, altres activitats paral·leles, de caràcter gratuït. Aquestes activitats, aniran destinades tant als més menuts, com el més grans de la família. Una d’aquestes activitats, serà la de fer un gran mural amb dibuixos dedicats a les malalties del cor.

A més a més, durant tot el dia, es podran dur a terme donacions integres a la Marató de TV3, a les diferents bústies que hi haurà repartides en diferents punts estratègics de les instal·lacions del CD Terrassa Hockey.

El CD Terrassa Hockey  col·laborarà amb la Marató de TV3

Share