Notícies

El CD Terrassa, celebra el sopar d’inici de temporada

Aquest dissabte es va celebrar a les instal·lacions de Les Pedritxes, el sopar oficial d’inici de temporada 2015-16, que va comptar amb la presencia d’uns 200 comensals.

Entre les diferents autoritats, hi varen ser presents, Alfredo Vega, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa; Dani Nart, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa; Santi Deó, president de la Reial Federació Espanyola de Hockey; Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey i Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis.

Durant la vetllada es van entregar les diferents distincions, corresponents a la temporada 2014-15.

La màxima distinció de la nit, l’Escut de Brillants, va recaure en l’expresident de l’entitat, Santi Santanach (2003-2014), qui es va mostrar molt emocionat i agraït en recollir el guardo.

L’Escut d’Argent va ser per Josep Miralles i Jordi Ramírez.

La Placa del CD Terrassa Hockey, va ser per Alfredo Vega i Xavi Segarra.

En l’apartat de medalles del club, les medalles d’or van recaure en Ferran Díaz, Cèsar Fontanes, Txus Garreta i Xavi Vericat; mentre que les de bronze, van ser per Marc Lara, Mª Antònia Romeu i Lluís Valls.

Durant el sopar, també es van entregar les distincions especials, a tots els col·laboradors del club, que van formar part de la comissió de la 15ena edició del Torneig Europeu d’Escoles (TEEH), i de la comissió del Torneig Hockey Solidari.

En l’apartat esportiu, es va premiar a tots els jugadors i jugadores que han format part de les seleccions espanyoles. En categoria Sub-16, Naia Alonso, Jan Calvache, Àlex Dalmau i Júlia Strappato; en Sub-18, Laura Bruguera, Victor Guerra, Marc Miralles, Clara Pineda i Clara Ycart; en la selecció +50, Joan Folch; i en la +60, Toni Nogués.

El pergamí d’honor, va recaure en l’equip Juvenil Femení, que va guanyar totes les competicions disputades en la darrera temporada (Campiones d’Espanya d’herba i sala, i Campiones de Catalunya d’herba i sala).

Els diplomes van ser per l’equip de Primera Divisió Femenina, per aconseguir l’ascens a la màxima categoria; per l’equip de Primera Divisió Masculina, l’AD Rimas, campió de Catalunya; per l’equip Juvenil Masculí, Sots- Campió d’Espanya, Campió de Catalunya de hockey sala i Sots- Campió de Catalunya; per l’equip de pàdel Masculí B, per aconseguir l’ascens a la 5ena categoria de la Lliga Catalana; per l’equip de pàdel Femení A, per l’ascens a la 4rta categoria de la Lliga Catalana; per l’equip Padelcat Femení, Campiones Màster final de 3era categoria de la Lliga Padelcat; i finalment per l’equip Padelcat Femení 1910, per l’ascens a la 2na categoria de la Lliga Padelcat.

En la part final de la vetllada, el president de l’entitat, Marià Lara, va concloure l’acte, felicitant a tots els guardonats de la nit, felicitant-se per haver estat el millor club espanyol a nivell d’escoles la temporada passada, i fent una crida a tots els socis i sòcies, per fer seu el club, “hem d’aprofitar el nostre club, per fer club. El CD Terrassa és vostre, i l’heu de fer servir”.

Font: CD Terrassa

El CD Terrassa, celebra el sopar d’inici de temporada

cdt

Juvenil Femení Pergamí D'honor

Share