Notícies

El CD Terrassa acull el setè Torneig de Tennis Adaptat

Aquest proper diumenge 10 de novembre se celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa, una nova edició del Torneig de Tennis Adaptat, que enguany arriba a la seva setena edició, i que comptarà amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, i de les entitats terrassenques Fupar, Prodis, i l’Escola d’Educació Especial Crespinell.

Hi prendran part una setantena de tennistes que actualment formen part de l’Escola de Tennis del CD Terrassa, provinents dels centres Fupar, Prodis i Crespinell; i de l’Escola de Tennis ACELL, encapçalades pels seus directors, Pau Castañer i l’extennista professional Sergi Bruguera, respectivament. Aquest any també hi prendrà part la Fundació Privada Atendis, els jugadors de la qual, són alumnes i usuaris de l’Escola de Tennis Adaptada del CD Terrassa, que aquest any ja compta amb 56 alumnes.

Com en les edicions passades, durant el Torneig es faran dos tipus de competicions, la de partits, i la de destreses.

L’horari de competició serà de deu del matí a dues del migdia. Al acabar es procedirà a l’entrega de trofeus, i just després, la jornada s’acabarà amb el dinar tradicional de cloenda, amb tots els participants i organitzadors.

El CD Terrassa acull el setè Torneig de Tennis Adaptat

Share