Notícies

El Catalunya Júnior corona a Marina Guinart i a Robert Herrera

El Campionat de Catalunya Júnior disputat del 10 al 16 de febrer a les pistes del CIT Cornellà i amb el patronici d’AGM Sport va culminar amb la victòria de Marina Guinart i de Robert Herrera.

La jugadora del CT Sabadell, Marina Guinart, que partia com a favorita va protagonitzar junt a Mireia Polo, CT Manresa i cap de sèrie 4, la final de la seva categoria, proclamant-se Guinart com a campiona Catalunya Júnior per 57 64 64.

Guinart i Polo van enfrontar-se en semifinals a Alba Cortina, CT La Salut i a Beatriz López Albarracín, CT Cabrils. Guinart va superar a Cortina per 63 64 mentre que Polo ho aconseguia davant López per 61 75.

Pel que fa a la competició masculina, Robert Herrera, CT Barcino, segon cap de sèrie, va resultar campió davant de Arturo Schmidt, CE Laietà per 64 61.

Les semifinals van proclamar guanyador a Herrera davant Carlos Donat, CE Sánchez Casal i cap de sèrie 3 per 76(4) 16 76(1) i a Schmidt davant Sergi Fontcuberta, CT Barcino per un contundent 61 61.

La categoria femenina de dobles va coronar a les germanes Conejero, l’Alba i la Laia, CE Laietà, que partien com a favorites davant la parella del CT Sabadell, cap de sèrie 2, integrada per Laia Gonzalez i Marina Guinart.

La parella masculina formada per Toni Batlle, CE Laietà i Robert Herrera, CT Barcino, cap de sèrie va imposar-se als segons favorits, Jan Pallarès, CT de La Salut i Albert Roglan, RCT Barcelona 1899 per 61 36 (10-6)

Share