Notícies

El Campionat de Catalunya “Drop Shot” de Tennis Platja es celebrarà a Sitges el 14 de juliol

L’edició d’aquest any del Campionat de Catalunya de Tennis Platja es celebrarà a la Platja de la Fragata de Sitges el proper diumenge 14 de juliol a partir de les 9.00 hores. Es tracta d’una de les proves més esperades de la temporada donada la seva importància, i es que els guanyadors de les categories masculina i femenina viatjaran a Mallorca el proper mes d’octubre per a disputar la fase final del Campionat d’Espanya de Tennis Platja. Es disputaran les categories masculina, femenina i mixta amb el format de competició de quadre eliminatori i quadre de consolació per a les parelles que no passin primera ronda.

L’organització del Campionat de Catalunya DROP SHOT de Tennis Platja 2013 posarà a disposició dels jugadors zones de descans a l’ombra, aigües i begudes energètiques, descomptes per menjar a diferents establiments de la zona i música per ambientar l’esdeveniment.

Ja podeu fer les vostres inscripcions a través del correu electrònic tennisplatja@fctennis.cat. No hi podeu faltar, us esperem!

Share