Notícies

El Campionat de Catalunya Absolut reparteix 8.000 euros en premis

cartellEl torneig es disputarà al CT Girona del 14 al 20 de setembre en les modalitats d’individual i dobles. El període d’inscripció finalitza el dilluns 7 de setembre a les 12h. i la llista d’inscrits es publicarà el mateix dia a les 14h.

El Campionat de Catalunya Absolut, Trofeu Joan Margets i Ferrer ‘In Memorian’, repartirà enguany un total de 8.000 euros en premis. El torneig, que celebrarà la seva 108ª edició, es disputarà del 14 al 20 de setembre a les instal·lacions del CT Girona.

El període d’inscripcions per disputar el torneig, tant en la modalitat d’individuals com de dobles, finalitzarà el proper dilluns 7 de setembre a les 12h. Una vegada tancat el procés, es donarà a conèixer el llistat d’inscrits el mateix dia 7 a les 14h.

L’inici oficial de l’esdeveniment es produirà el dijous 10 de setembre a les 10h. amb la realització del sorteig dels quadres del Campionat. Un Campionat on els vigents campions, David Biosca i L. Charlotte Roeme, defensaran els títols aconseguits en l’última edició del torneig disputat a Roda de Barà.

Share