Notícies

El camí al III Màsters Provincial Wala ja coneix el calendari

El camí cap a la tercera edició del Màsters Provincial Wala –que aquest any viurà la seva 72a edició– ja coneix les proves puntuables i les seves dates. El Circuit Provincial s’iniciarà el dia 11 de febrer al CN Lleida amb la disputa del Trofeu Prat Llongueras.
Els tres següents tindran com a escenari les pistes del Club Tennis Lleida. Es tracta del Trofeu Tennis i Cultura, que arranca el 25 de febrer), l’Open McDonald’s (3 de març) i l’Open CT Lleida (17 de març).
Després es jugarà el Trofeu Aniversari del CT Urgell (28 d’abril), el III Open Pifarré Esports del Sícoris Club (15 de setembre) i el Trofeu Open Pla d’Urgell (6 d’octubre). El Màsters Provincial es jugarà del 9 al 23 de desembre i coronarà els millors tennistes de l’any.
El camí cap a la tercera edició del Màsters Provincial Wala –que aquest any viurà la seva 72a edició– ja coneix les proves puntuables i les seves dates. El Circuit Provincial s’iniciarà el dia 11 de febrer al CN Lleida amb la disputa del Trofeu Prat Llongueras. Els tres següents tindran com a escenari les pistes del Club Tennis Lleida. Es tracta del Trofeu Tennis i Cultura, que arranca el 25 de febrer), l’Open McDonald’s (3 de març) i l’Open CT Lleida (17 de març). Després es jugarà el Trofeu Aniversari del CT Urgell (28 d’abril), el III Open Pifarré Esports del Sícoris Club (15 de setembre) i el Trofeu Open Pla d’Urgell (6 d’octubre). El Màsters Provincial es jugarà del 9 al 23 de desembre i coronarà els millors tennistes de l’any.

El camí al III Màsters Provincial Wala ja coneix el calendari

clicar per fer més gran

Share