Notícies

El cadet del CT Lleida, a l’elit estatal

L’equip cadet del CT Lleida va signar una excel·lent actuació al Campionat d’España de la categoria, disputat a l’ATHC de Terrassa.

Partint com a 8è equip classificat, va aconseguir classificar-se per les semifinals. Per arribar a aquesta ronda, van superar d’entrada al primer classificat del torneig, el CT Torrevieja, amb victòries mot valuoses de Néstor Giribet per 6-2 i 6-4 i d’Alejandro Serret per 6-4 i 7-5, derrota de Pep Canyadell i triomf decisiu d’Álvaro Barranco davant un dels millors jugadors, Carlos Sánchez Jover.

ct lleidacadetttt copia

En semifinals, el CT Lleida no va poder donar continuïtat a la sorpresa en caure per 3-1 davant el Club Tenis Alcalà. Amb Canyadell de baixa per lesió, el seu lloc el va cobrir Sentís, que va formar equip amb Barranco, Giribet i Serret, jugador que va aconseguir l’únic punt lleidatà en guanyar el seu partit per 1-6, 7-5 i 6-3.

Amb aquesta derrota, el CT Lleida va passar a jugar el duel per tercer i quart lloc, en què els lleidatans van cedir per 3-1 davant el CT Murcia. Aquest quart lloc en el Campionat d’Espanya cadet és tot un èxit pel CT Lleida, que anteriorment només havia aconseguit aquesta posició en un Campionat d’España infantil.

Share