Notícies

El Barris Nord de Lleida es prepara per acollir aquesta setmana el Master Nacional de Tennis

El pavelló municipal Barris Nord de Lleida comença aquest dilluns la seva transformació per acollir del 19 al 22 de desembre el Màster Nacional de Tennis on s’hi donarà cita un cartell de luxe, amb jugadors de gran nivell com Nico Almagro, Tommy Robredo o Feliciano López, entre altres. Els treballs per adaptar el pavelló a les necessitats de la competició ja s’han iniciat, amb el muntatge de la pista, que entre altres característiques, serà blava, de la marca Greenset, i és la mateixa on es va jugar el Màsters de Londres.

La venda de les entrades i els abonaments per assistir a aquest esdeveniment esportiu continuen a bon ritme. S’ha de recordar que la Federació Espanyola de Tennis ha fixat uns preus molt econòmics per incentivar els aficionats a gaudir de l’espectacle que oferirà el Master. Els preus van des dels 5 als 20 euros per a les entrades individuals i els abonaments per a tots els dies de partit es poden adquirir a partir de 45 euros. Les entrades es poden adquirir anticipadament a través de Ticketmaster (www.ticketmaster.es), al telèfon 902 150025 i als establiments comercials de Carrefour Viajes –al carrer Vallcalent, 1- i Halcón –que té dues oficines a Lleida: Avinguda Rovira Roure, 4, i Almodí Vell, BL-1-.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president de la Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, el director del torneig, Albert Costa, el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi Garcia, el regidor d’esports, Txema Alonso, i el regidor de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, entre d’altres,van ser els encarregats de presentar fa pocs dies els detalls de la competició.

Presentació Oficial del Master

Presentació Oficial del Master

La final del Master de Tennis és possible gràcies al treball conjunt que han fet la Paeria i la FCT Lleida.

D’altra banda, divendres va tenir lloc una trobada entre els responsables de la Federació Catalana de Tennis a Lleida i el grup de nens i nenes que faran d’aplegapilotes a la competició. Seran 14 jugadors de base de diferents clubs de la ciutat que faran un seguit cursos, amb el director tècnic provincial de la FCT a Lleida, Miqui Moreno, amb el suport de l’entrenadora Dolors Folguera.

Aplegapilotes Masters

Aplegapilotes Masters

 

Share