Ekaterina Makarova i Nicolás Álvarez guanyadors "Tennis Europe Sánchez-Casal Kids Cup 2013"

La russa Ekaterina Makarova en categoria femenina i per segon any consecutiu, i l’espanyol Nicolás Álvarez, en categoria masculina s’han proclamat campions individuals del Tennis Europe Sánchez-Casal Kids Cup 2013, celebrat durant aquesta setmana.
Mentre a França es jugava Roland Garros, a Sánchez-Casal Barcelona aquests joves han mostrat una encomiable entrega per arribar a les últimes rondes, així en categoria femenina van protagonitzar unes intenses semifinals les russes Ekaterina Makarova i Daniela Medvedeva, en sengles duels amb les romaneses Alexandra Diana i Sabina Dadaciu.
A la final Makarova vencia per 6-1 i 6-0 a Sabina Dadaciu per aconseguir el títol individual a què va sumar també el títol de dobles amb la italiana Alessia Truden.

El planter espanyol, francès i rus ha tingut un protagonisme especial amb un bon nombre de representants en els dos quadres en les rondes finals i així en categoria masculina, molt sòlid durant tot el torneig l’espanyol Nicolás Álvarez, va aconseguir el títol després de vèncer a la final el danès Sebastià Grundtvig per 7-6 (7-3), 3-6 i 6-2.
El burgalès Nicolás Álvarez, va tenir una final molt disputada davant el tennista danès, un partit on tots dos van mostrar molt bones maneres, així com una estratègia definida.

En l’entrega de trofeus, el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro va destacar “l’alt nivell internacional d’aquest torneig i el joc desplegat per les joves futures promeses”, mentre que Sergio Casal, cofundador de l’Acadèmia Sánchez- Casal, va animar als jugadors i jugadores “a que segueixin amb aquest tarannà de lliurament i il · lusió”.

Alex Costa, directora del torneig, va destacar “els valors per aquests joves, que durant tot el torneig han mostrat el seu respecte, dedicació i educació, amb un tarannà professional malgrat la seva joventut”.

En dobles masculí Sebastià Grundtvig i Filippo Moroni van guanyar a la final a la parella espanyola formada per Jose Antonio Arcos i Daniel Salazar per 6/4 i 6/1.

En dobles femení, Ekaterina Makarova i Alessia Truden van guanyar per 6/0 i 6/1 a Cristina Mayorova i Polina Vlasova.

En consolació, doblet italià amb els triomfs de Fillippo Moroni i Alessia Truden.