Eduard Güell i Júlia Payola es proclamen Campions de Catalunya Cadet 2013

Durant aquesta setmana Santa, es va dur a terme a les instal·lacions d’Accentennis Cornellà, el Campionat de Catalunya Cadet, amb un gran èxit de participació amb més de 160 inscrits totals.

En categoria masculina, Eduard Güell del Club Tennis de la Salut es va proclamar campió al vèncer en una gran final a Álvaro López del Club Tennis Barcino per 46 64 63 després de gairebé 3 hores d’un emocionant partit.

Pel que fa al quadre femení, Júlia Payola del Real Club Tennis Barcelona va ser la clara campiona al desfer-se a la final de la jugadora del Topten Aliona Bolsova per un contundent 61 61. La jove jugadora olotina es va proclamar campiona sense haver cedit cap set en tot el torneig.

Ambdós campions d’enguany són cadets de primer any, y han demostrat durant tot el torneig i en els últims anys, el seu gran potencial per arribar a ser tennistes professionals.

Pel que fa als dobles i mixtes, els resultats de les finals han estat els següents:

Dobles masculins:

Eduard Gúell i Álvaro López varen guanyar a David Gonzalez i Sergi Jimenez per 76 62

Dobles femenins:

Aliona Bolsova i Natalia Serrano varen guanyar a Laia Conejero i Alba Conejero per 62 63

Dobles mixtes:

Marc Santamaria i Gemma Garcia varen guanyar a Bernat Paredes i Judith Rosanas per 46 61 10-5

Segueix-nos per les xarxes socials i afegeix-te als perfils de facebook, www.Facebook.com/FCatTennis i de twitter, @FCatTennis i podràs visualitzar les actualitzacions de la galeria fotogràfica!